DOUĂ FETE DE 13 ȘI 14 ANI SUNT DATE DISPĂRUTE LA DĂRMĂNEȘTI! LE-AȚI VĂZUT?

La data de 5 aprilie a.c., la ora 22:20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dărmănești au fost sesizați de către o femeie, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, GORNET GEORGIANA MARIANA, de 13 ani, împreună cu minora MIRON MARIA CARMEN, în vârstă de 14 ani, au plecat de la Școala Generală Dărmănești, în jurul orei 17:00, fără a mai reveni la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 17:00, minorele au fost văzute împreună, plecând într-o direcție necunoscută din curtea Școlii Generale Dărmănești, unitate de învățământ unde acestea sunt eleve.

De asemenea, tot din verificări, s-a stabilit că minora Miron Maria Carmen a mai plecat de la domiciliu în cursul anului 2021, fără a-i anunța pe părinți, fiind găsită tot de polițiști.

Semnalmentele minorei Miron Maria Carmen: înălțime 1,70 m, 75 de kilograme greutate, păr negru, ochi căprui, fără semne particulare.

Semnalmentele minorei Gornet Georgiana Maria: 1,55m înălțime, 50 de kilograme greutate, ochi căprui, păr brunet, fața rotundă.

Semne particulare: pete de culoare albă în zona membrelor.

Era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, o geacă neagră, adidași albi, cu verde și avea asupra sa un ghiozdan verde.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița s-a constituit o echipă complexă de polițiști care efectuează activități de căutare a celor două minore.

La activitățile de căutare participă și efective de jandarmi.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării celor două minore sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.