DOUĂ INCENDII ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE! ATENȚIE LA SURSELE DE ÎNCĂLZIRE!

BULETIN INFORMATIV

Intervenție a pompierilor la două incendii

În cursul nopții trecute, echipaje de pompieri de la Garda Voinești și Detașamentul Găești au intervenit pentru stingerea a două incendii, primul în camera unei centrale termice în comuna Mănești, al doilea la acoperișul unei case, pe strada Popa Tănase din orașul Găești.

În comuna Mănești flăcările nu s-au propagat în exterior, acestea fiind localizate în interiorul camerei centralei termice. În orașul Găești incendiul a afectat acoperișul casei pe o suprafață de cca. 60 mp. Aici, pompierii au acordat îngrijiri medicale unei persoane care a suferit un atac de panică.

#Recomandări pentru siguranța locuinței sau gospodăriei dumneavoastră:

NU utilizați instalaţii electrice (conductori, prize, întrerupătoare, tablouri de siguranţe, prelungitoare etc.) şi consumatori electrici (de orice fel) cu defecţiuni sau improvizaţii;

NU suprasolicitaţi reţelele electrice prin folosirea simultană a mai multor consumatori;

NU lăsați mijloacele de încălzire electrice în funcțiune, nesupravegheate;

NU depozitaţi în podurile locuinţelor plante furajere, materiale inflamabile sau materiale combustibile (textile, hârtie, lemne etc.) care s-ar putea aprinde de la coşurile pentru evacuarea fumului;

Asiguraţi verificarea, repararea și curăţarea periodică a mijloacelor de încălzire și a coșurilor de fum, numai cu personal autorizat.

COMPARTIMENT

INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE ISU DÂMBOVIȚA