DRAGI COPII, S-A REDESCHIS CASA EXPERIMENTELOR!

Casa Experimentelor și-a redeschis porțile din 1 Iunie 2020!

Unul dintre locurile îndrăgite de copii, Casa Exeprimentelor din București anunță faptul că și-a redeschis porțile cu toate măsurile de siguranță necesare pentru micuții vizitatori și pentru cei care-i însoțesc!

Programul de vizitare este zilnic, intre orele 10:00 – 18:00, cu ultima intrare la ora 17:00.

 Pentru prevenirea raspandirii COVID 19, am luat mai multe masuri privind siguranta vizitatorilor:

– am redus capacitatea la jumatate, astfel incat ne pot vizita in acelasi timp 30 de persoane. Pentru gestionarea eficienta a capacitatii si eliminarea timpilor de asteptare, accesul se va face prin rezervarea online pe site-ul nostru http://casaexperimentelor.ro/rezervari/;        

– la intrare toti vizitatorii vor purta masca, se vor dezinfecta pe maini cu gelul dezinfectant pus la dispozitie, vor sterge talpile pe un covor dezinfectant si se va masura temperatura cu termometru noninvaziv;

– am montat panouri de protectie la receptie, magazin si la anumite exponate. Am marit distanta dintre unele exponate;

– am montat afise avertizoare pentru pastrarea regulilor privind siguranta tuturor;

– am impartit spatiul expozitional in zone, astfel incat vizitatorii vor explora pe rand fiecare zona care va fi ulterior dezinfectata. In fiecare zona vor putea intra cate maxim 3 persoane sau cate o familie. Au fost amplasate dozatoare pentru dezinfectarea mainilor accesibile din fiecare zona.

– angajatii sunt zilnic verificati sa fie in stare buna de sanatate, poarta masca si respecta regulile privind dezinfectarea si distanta de siguranta. De aceea, manevrarea patului Fakirului va fi facuta de fiecare vizitator.

– in Camera Intunecata vor intra pe rand, cate maxim 6 persoane pentru show-urile sustinute de angajatii nostri cu Bobina Tesla si Generatorul Van de Graaff, iar show-urile se vor derula ori de cate ori va exista un grup de maxim 6 persoane.

 În speranța că regulile impuse si implementate de noi va confera siguranta, va asteptam rezervarile cat de curand posibil. In functie de rezervarile care se vor face in perioada 01-15 iunie, vom ajusta programul de functionare si schema de personal.”