DRUMURILE CĂTRE FOSTE BALASTIERE, PAVATE CU DEȘEURI! GARDA DE MEDIU, ÎN TERITORIU DE ZIUA MEDIULUI!

Garda de Mediu Dâmbovița a marca Ziua Mediului printr-o acțiune de verificare a unor foste amplasamente ale unor balastiere. Ce au găsit comisarii în teritoriu știm cu toții de ani de zile. Malurile râurilor sunt pline de deșeuri. 

„Astăzi comisarii Garzii de Mediu Dambovița au sărbătorit Ziua Mediului printr-o amplă acțiune de verificare a unor foste amplasamente ale unor balastiere din județ.
Au fost verificate amplasamentele și drumurile de acces până la ele privind depozitele necontrolate de deșeuri. Am fost în 4 zone din județ verificând peste 15 foste amplasamente.

După cum se observă și în pozele realizate de comisari, ceea ce am descoperit este cu adevărat o mare problemă, găsind deșeuri aruncate pe aproape toate drumurile de acces.

Vom analiza situațiile pentru fiecare localitate în parte și vom lua măsurile necesare.

Sperăm ca toți primarii să înțeleagă și să gasim împreună soluții pentru monitorizarea video a zonelor cu risc ridicat de abandonare a deșeurilor.

De asemenea toate zonele identificate vor fi curățate și vor rămâne în supravegherea Primăriilor și a Gărzii de Mediu.

Rugăm cetățenii să fie vigilenți și să sesizeze Primăriile și Poliția Locala pentru o intervenție mult mai rapidă și identificarea făptașilor când observă astfe de situații.

SURSA: GARDA DE MEDIU DÂMBOVIȚA