ELEV LA ȘCOALA DE POMPIERI, CAMPION LA POPICE

Daniel-Ionuț ENESCU

COMANDANT ŞCOAL Colonel

COMUNICAT DE PRESA

Nr. 11 din 22.03.2023

Pasiunea este cheia oricărui sport”

Elevul școlii noastre, Mitru Alexandru, în vârstă de 23 de ani și de origine din Sibiu, este campion internațional la popice, făcând parte din lotul național de seniori.

Alexandru s-a inspirat de la tatăl său în alegerea acestui sport și îl practică de la vârsta de 9 ani, participând la numeroase campionate în România, Germania, Estonia și Cehia și reușind să obțină în total 14 medalii de aur, 15 de argint și 14 de bronz.

Ajungând la vârsta maturității, Alexandru a decis să devină voluntar și să se dedice timp de 5 ani Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului Tălmaciu, alegând ulterior să se înscrie la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu’’ Boldești.

Însă pasiunea lui pentru acest sport nu s-a oprit aici, deoarece Alexandru urmează să concureze la Campionatul Mondial din Croația, unde își va reprezenta cu mândrie țara și va progresa și mai mult pe scara acestui sport.

Să îl felicităm împreună pe Alexandru și să îi urăm succes atât în cariera de salvator, cât și la campionatul care se apropie!