EMANUEL SPĂTARU, PRIMARUL COMUNEI RĂZVAD, APEL CĂTRE CETĂȚENI

Dragi răzvădeni, vă informez că rata de infectare în localitatea noastră este de 8,34 la mia de locuitori.
19 OCTOMBRIE / Răzvad – rata de infectare: 8,34 ( 74 de cazuri confirmate în ultimele 14 zile, 10 cazuri în ultimele 24 de ore )
MASCA DE PROTECȚIE SE POARTĂ OBLIGATORIU în toate spațiile publice deschise, cât și în spațiile închise.
Facem un apel în continuare, la respectarea distanțării fizice, purtarea măștilor de protecție în spațiile închise, deschise și aglomerate, dezinfectarea mâinilor și pe cât posibil limitarea deplasărilor și a contactului cu alte persoane care nu locuiesc în aceiași gospodărie, pentru a vă proteja sănătatea dumneavoastră și a celor dragi. Singurele arme pe care le avem împotriva acestei boli sunt respectarea măsurilor impuse și vaccinarea- cine dorește.

PROBABIL, COMUNA RĂZVAD O SĂ INTRE ÎN CARANTINĂ DE NOAPTE pe parcursul săptămâni, potrivit prevederilor legale, după ce rata de infectare a ajuns la 8,34 la mia de locuitori.Vă vom ține la curent cu DECIZIILE care se vor lua în CJSU Dâmbovița!
Respectarea măsurilor de evitare a răspândirii bolii este dovadă de responsabilitate pentru sănătatea noastră și a celor din jurul nostru! Nu ieșiți din casă dacă aveți febră, alegeți să vă testați dacă prezentați simptome specifice COVID.
 Numai prin responsabilizare putem diminua numărul de infecții în comuna noastră!
Va doresc multa sanatate!!!, a precizat Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad.