FACIAS va colabora cu una dintre cele mai mari organizații pentru apărarea drepturilor omului din lume

 Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) va colabora cu ISHR (Serviciul Internațional pentru Drepturile Omului), o organizație cu o vastă experiență în domeniul apărării drepturilor omului care are sediul curent în SUA si Elveția.

Cele două organizații fac parte acum din aceeași rețea și, oricând vor apărea oportunități, vor colabora și vor iniția proiecte și activități comune.

ISHR are o experiență de aproape 40 de ani în domeniul apărării drepturilor omului, fiind o organizație prezentă atât în Europa, cât și în Statele Unite. ISHR s-a făcut remarcat și prin abordarea sa inovativă, de a sprijini cu toate forțele pe cei care luptă pentru apărarea drepturilor omului și a valorilor democratice, în cazurile în care aceștia sunt oprimați sau marginalizați. În acest sens, ISHR oferă o gamă variată de resurse pentru cei care vor să promoveze activ drepturile omului.

Întreaga societate românească poate beneficia de experiența și expertiza ISHR într-un domeniu esențial unei democrații funcționale și unui adevărat stat de drept.

Misiunea FACIAS este de a asigura garantarea apărarii drepturilor și libertăților fundamentale, prevenirea, descoperirea și sancționarea, pe cale mediatică și juridică, ale încălcărilor legilor în vigoare. FACIAS pledează pentru combaterea abuzurilor instituțiilor statului asupra cetățenilor.

Biroul de Presă FACIAS