FEMEIE AGRESATĂ FIZIC DE CONCUBIN, ȘI-A RETRAS PLÂNGEREA ÎMPOTRIVA LUI

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la faptul ca o femeie este agresată, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este împuternicit să comunice următoarele:

La data de 15 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că o femeie a fost agresata fizic de către concubinul acesteia.

În urma sesizării, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, faptă prevăzută de art. 199 din Codul Penal.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că o tânără de 22 de ani, in urma unui conflict, ar fi fost agresată fizic în ziua de 11 iulie a.c., fără a necesita acordarea de îngrijiri medicale.

La data respectiva polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, femeia fiind introdusă intr-un centru social.

Ulterior, ordinul de protecție provizoriu a fost infirmat de către instanța de judecată pentru că persoana vătămată s-a împăcat cu bărbatul, retragându-și plângerea penală.