FEMEIE DE 47 DE ANI, PRINSĂ FĂRĂ PERMIS LA VOLAN

La data de 7 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Mătăsaru au depistat, în localitatea Sălcioara, o femeie, în vârstă de 47 de ani, din comuna Mătăsaru.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că aceasta nu poseda permis de conducere.

Totodată, polițiștii de la Formațiunea Rutieră Găești au depistat un bărbat de 59 de ani, din Gura Foii, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat, de 39 de ani, a fost surprins de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, pe raza municipiului Târgoviște, în timp ce ar fi condus un ansamblu de vehicule rutier, deși nu ar fi deținut un permis corespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul.

În cauză, în toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de polițiști

La data de 7 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de Judecătoria Târgoviște, pe numele unui bărbat de 40 de ani, din localitate.

Cel în cauză a fost condamnat la un an și 11 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Mărgineni.