FLORENTIN GHEORGHE, PROFU’ DE ROMÂNĂ ÎNFIINȚEAZĂ UN CLUB DE LECTURĂ ȘI FILM LA TÂRGOVIȘTE

După succesul pe care l-a avut cu Clubul de lectură înființat pentru elevii săi de la Școala Gimnazială „Dora Dalles” din Bucșani, prof. Florentin-Daniel Gheorghe vine cu o propunere pentru iubitorii de lectură și film de toate vârstele. Inițiativa aparține în egală măsură doamnei prof. Dorina Enache.
Ne-am gândit (eu și colega mea, profesoara Dorina Enache) să înființăm un club de lectură și film la Târgoviște, în care ne propunem lunar o carte și un film pe care le citim, respectiv vedem, iar la sfârșitul lunii ne întâlnim la un ceai și discutam aspecte care ne-au plăcut sau nu, care ne-au impresionat sau cum interpretăm cartea sau filmul în cheie personală.
Fiecare membru poate propune, prin rotație, cartea și filmul pentru luna respectivă.
Întâlnirile au ca scop, pe lângă îmbogățirea culturii generale, crearea unor legături cu oameni inteligenți și deschiși, discuții interesante și productive și un schimb de idei și energie pozitivă. Desigur, pentru cei care nu vor putea veni fizic la întâlnire (care, din punctul nostru de vedere, ar fi momentul-cheie al acestei activități), putem organiza și o întâlnire online.
Dacă sunteți interesați, puteți trimite mesaj privat sau lăsa un comentariu pentru mai multe detalii.- a precizat prof. Florentin Gheorghe, Profu’ de română.