FLORENTIN, PROFU’ DE ROMÂNĂ NE INVITĂ LA ZIUA EUROPEANĂ A LIMBILOR

??̆???̆????? ?̂???????̆ ???? ?????????̆ ? ????????
Dragii mei, sâmbătă, 24 septembrie, ora 11:00, la Curtea Domnească din Târgoviște, va avea loc o activitate desfășurată cu ocazia Zilei Europene a Limbilor.
Cei mici și cei mari sunt așteptați de mine și de colegele mele de la Școala Gimnazială „Dora Dalles” Bucșani, în parteneriat cu profesori de la Universitatea „Valahia” din Târgoviște, departamentul de Litere, și din București, cu diferite activități interactive, concursuri cu premii etc., toate menite să ne facă să aflăm mai multe despre limbile vorbite în Europa. De exemplu, la una dintre activități, elevii vor urmări mesaje video concepute special pentru ei de persoane de pe întregul continent, iar ei vor trebui să ghicească limba în care se vorbește. Va fi foarte interesant!
Nu putem sărbători altundeva decât într-un loc reprezentativ pentru orașul Târgoviște, la Curtea Domnească, la umbra Turnului Chindiei, care preț de o oră va fi un Turn Babel al Europei. Mai mult, Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească”, partenerii noștri, pun la dispoziție INTRAREA GRATUITĂ pentru toți participanții la activitate, astfel că, la final, vom vizita Turnul și ruinele.
La sfârșit, putem merge împreună să vizităm câteva dintre obiectivele turistice din Târgoviște și să bem un ceai pe Centrul Vechi, prilej bun pentru socializare.
Să recapitulăm:
Toată lumea (mici și mari), sâmbătă, 24 septembrie, ora 11:00, Curtea Domnească (Turnul Chindiei), Ziua Europeană a Limbilor, activități interactive, concursuri, premii, vizitat muzee, pizza.
Ne vedem?