FLORENTIN – PROFU’ DE ROMÂNĂ OFERĂ MEDITAȚII GRATUIT

Noua generație de profesori este conectată digital, este prezentă în spațiul virtual cu lecții filmate, se implică în numeroase proiecte, scrie cărți și oferă meditații gratuit. Un astfel de profesor avem și în județul Dâmbovița, este vorba despre prof. Florentin Gheorghe, cunoscut mai ales pentru lecțiile de gramatică pe care le oferă inclusiv prin filme explicative disponibile pe canalul său de youtube și pe pagina sa de FB. Pe lângă toate acestea, tânărul profesor dorește să acorde întreg sprijinul său unui elev fără posibilități financiare, dar cu dorință de a învăța.
„Dragii mei,
Pentru că verbul „a oferi” mi se pare mai important decât „a primi”, vreau să dau ceva în schimbul lucrurilor bune pe care le-am primit de-a lungul timpului.
Astfel, voi alege un elev de clasa a 8-a care nu își permite financiar să facă meditații și îl voi ajuta, fără bani, desigur, să se pregătească pentru Evaluarea Națională, la limba și literatura română.
Cum voi face selecția? Cei din Dâmbovița, care pot veni în Târgoviște (pentru că vreau ca pregătirea să se desfășoare față în față), îmi pot trimite pe WhatsApp (0761627634) o compunere de cel mult o pagină (scrisă de mână), în care se prezintă (nume, vârstă, de unde este, pasiuni, aspirații de viitor etc.) și în care menționează de ce își doresc să facă pregătire.
Pot trimite „scrisorile de intenție” până vineri. Dacă știți pe cineva care are nevoie de ajutor, puteți răspândi informația.”-a precizat prof.Florentin Gheorghe.?‍?