GOSPODĂRII INUNDATE ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA! ECHIPAJELE ISU INTERVIN PENTRU A EVACUA APA DIN CASELE OAMENILOR!

Ploile din ultimele zile au făcut prăpăd în unele localități ale județului. În orașul Pucioasa, ieri, o curte a fost inundată. Oamenii au cerut sprijinul ISU Dâmbovița pentru a evacua apa.

Astăzi, situația s-a agravat pentru locuitorii din comuna Ciocănești, satele Cornești și Crețu și pentru câteva familii din comuna Crevedia. În total, sunt opt case afectate, subsolul unui bloc din Crevedia și 22 de gospodării.

În urma manifestării fenomenelor meteo COD PORTOCALIU (precipitații), începând cu ora 06:00 în această dimineață, echipaje de intervenție din cadrul ISU Dâmbovița acționează în mai multe localități pentru evacuarea apei.
Astfel, au fost afectate în comuna Ciocănești, satele Ciocănești: 5 case și 15 gospodării, Vizurești: 1 casă și 4 gospodării și Crețu: 2 case și 1 gospodărie; în comuna Cornești, sat Iazu: 1 gospodărie și în comuna Crevedia: 1 garaj, 1 gospodărie și demisolul unui bloc.
În teren acționează 28 de pompieri cu 7 autospeciale și 7 motopompe. Situația este în dinamică. – a precizat ISU „BASARAB I” Dâmbovița

O avertizare mteorologică de tip portocaliu de inundații este valabilă încă în județul Dâmbovița până la ora 14.00.