GUVERNUL A ALOCAT BANI PENTRU FINANȚAREA CELOR 146 DE LOCUINȚE ANL DIN CARTIERUL SAGRICOM DIN TÂRGOVIȘTE! ÎNTREBAREA ESTE, SE VOR FACE?

Au trecut 11 ani de când lucrările de la blocurile ANL din cartierul Sagricom din municipiul Târgoviște s-au oprit! Toate deblocările de proiect făcute în ultimii ani nu au reușit să depășească cu mult stadiul șantierului abandonat. În 2017 s-a discutat din nou  despre deblocarea acestor lucrări, iar autoritățile publice locale și județene, încurajate de oficialii de la București dădeau asigurări că în 2019 vom avea 146 de locuințe noi. Nu a fost așa!

Acum, liberalii târgovișteni sunt, la rândul lor, entuziasmați că au reușit să deblocheze proiectul și că vom avea, în sfârșit, cele 146 de apartamente făcute. 

„GUVERNUL LIBERAL A ALOCAT BANII NECESARI PENTRU FINALIZAREA AMPLASAMENTULUI ANL SAGRICOM.

Executivul liberal a alocat ieri, prin Hotărâre de Guvern, peste 30 de milioane de lei, banii necesari pentru ca tinerii târgovișteni să beneficieze de cele 146 de unități locative incluse in proiectul ANL SAGRICOM.
Târgoviștenii liberali Aurelian Cotinescu si Ion Sorin, s-au implicat activ mergând la Guvern și prezentând beneficiile acestui proiect. Prin insistența și perseverența lor, au reușit să redirecționeze banii către Targoviste.

Ce nu a facut PSD Dambovița în Târgoviște timp de 7 ani, cu toate că a fost la guvernare si a avut miniștri în executiv, a facut PNL în aceste vremuri grele ale pandemiei, după doar câteva luni de guvernare.

Implicarea liberalilor va da șansa multor familii de tineri din orasul nostru, ca la inceput de drum sa aiba o locuință.

Daca se vrea, se poate!”

De partea cealaltă, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan se arată destul de sceptic în privința finalizării acestor locuințe și reproșează liberalilor eșecul inițial al proiectului.