GUVERNUL ROMÂNIEI RESPINGE CATEGORIC PROIECTUL PRIN CARE PERSOANELE CARE AU PESTE 65 DE ANI SĂ FIE SCOASE DIN FAMILIILE LOR SI IZOLATE TIMP DE TREI LUNI.

PNL Dâmbovița informează asupra poziției Guvernului României față de teoriile vehiculate în spațiul public referitoare la măsurile care urmează a fi adoptate pentru persoanele vârstnice în contextul COVID -19!

„?Un proiect al unor specialiști care propune izolarea la domiciliu a persoanelor de peste 65 de ani timp de trei luni și chiar despărțirea obligatorie a acestora de familiile lor și care a generat deja reacții negative în rândul opiniei publice, ESTE RESPINS CATEGORIC DE CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI.

?Autoritățile se delimitează clar de astfel de idei!!!

?Profitând de toată această situație cu care ne confruntăm și încercând să câștige un oarecare capital electoral, unii lideri politici au lansat în spațiul public ideea că seniorii noștri ar putea fi luați din sânul familiilor și instituționalizați timp de 3 luni.

?Ne intrebăm oare dacă în rândul acestor oameni mai existră un dram de constiință morală. Cum este posibil să te joci cu soarta unor oameni, să induci panică și frică în rândul unei categorii care și așa este vulnerabilă în calea acestui virus năprasnic?

?Observăm că pe unii “deranjează” foarte tare faptul că situația în țara noastră a fost menținută sub control. Că autoritățile prin toate măsurile luate cu fermitate au împiedicat un dezastru cu care alte țări se confruntă, în ciuda faptului că sistemele lor sanitare sunt mai performante decât este sistemul nostru sanitar.

?Observăm, de asemenea faptul că se incearcă o campanie împotriva unui om dedicat si implicat total, cum este ministrul sănătății, domnul Nelu Tătaru, care într-un timp scurt a reușit să câștige încrederea populației prin munca asiduă depusă.

‼️Opriți-vă din a dezinforma‼️

Ministrul Sănătății, domnul Nelu Tătaru:
“Am văzut multe site-uri dând oarecum, chiar spunând, că ar fi fost varianta mea în care persoane peste 65 de ani, fie că au fost afectate de COVID sau nu, vor fi duse în spații. Nu. Respingem categoric această variantă”