HOTĂRÂRE CJSU: PRIMELE ȘCOLI CARE VOR ÎNVĂȚA ONLINE DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA!

Art. 1. Începând cu data de 27.09.2021, se aprobă ca unitățile școlare prevăzute în Anexa nr. 1 să funcționeze în scenariul 1.

Art. 2. Având în vedere H.C.J.S.U. nr. 149/24.09.2021 privind propunerea instituirii carantinei zonale în satul Bolovani din comuna Cornățelu, județul Dâmbovița, Grădinița cu Program Normal Bolovani – Cornățelu, respectiv Școala Primară Bolovani – Cornățelu își vor desfășura cursurile exclusiv online până la data de 10.10.2021.

Art. 3. Prezenta hotărâre va fi revizuită în condiţiile art. 2 alin. (3) și alin (6) din Ordinul comun nr. 5.196/1.756/03.09.2021 al ministrului educației și ministrului sănătății pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2;

Art. 4. Prin grija Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, prezenta hotărâre se transmite Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, precum şi primarilor, în calitate de preşedinţi ai Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă.

PREŞEDINTELE C.J.S.U. DÂMBOVIŢA

PREFECT,

dr. ing. AURELIAN POPA