ILIE DINU (PMP) : REVIN LA PRIMĂRIA TITU! ECHIPĂ CU ROBERT TURCESCU LA CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA!

Ilie Dinu, candidatul PMP la funcția de primar al orașului Titu vrea să-și ducă mai departe proiectele începute în mandatul său de primar. La Consiliul Județean Dâmbovița ar urma să facă echipă cu Robert Turcescu.
 Echipa PMP s-a deplasat în zona Atârnați a orașului. Tot ce am putut cu toții constata este că  zona arată exact cum dânsul a lăsat-o acum 8 ani de zile, cu trotuare și canalizare. Erau proiecte de modernizare a trotuarelor, șanțurilor de apa pluviala și modernizarea pasarelei peste calea ferată. Proiecte care nu au fost finalizate din păcate. Singura investiție a primăriei Titu în zona aceasta este un podeț ce duce către singura bucată de trotuar (5m), și duce într-o groapa.
Semnalele primite de la locuitorii orașului sunt foarte clare….. Primăria Titu are nevoie de o schimbare Urgentă. După ani de zile oamenii nu mai cred în hârtii și povesti. Vor fapte. Iar Ilie Dinu este un om al faptelor.
 Împreună vom face lucrurile să fie bine. Împreună vom construi o comunitate europeană puternică.
Împreună vom demonstra că toate proiectele propuse sunt proiecte ce pot fi realizate. Împreună ca echipă, dar alături de voi, alături de oameni!
PMP, POZIȚIA 4 PE BULETINUL DE VOT! VEZI AICI PROIECTELE PMP PENTRU PRIMĂRIA TITU!
Acest material a fost realizat la comanda PMP Dâmbovița, cod mandatar 21200020.