IMPOZITE MAI MARI PENTRU CLĂDIRILE ȘI TERENURILE DEGRADATE DIN TÂRGOVIȘTE! CASA D’ ITALIA, SUPRAIMPOZITATĂ!

Impozite cu 500% mai mari pentru clădirile și terenurile aflate în paragină în municipiul Târgoviște! Decizia a fost luată în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal Târgoviște din data de 25 februarie. Sunt zeci de clădiri și terenuri pentru care proprietarii vor plăti impozite usturătoare. Printre acestea se află Casa d’ Italia, clădire emblematică a municipiului , aflată de zeci de ani în stare de degradare. Înștiințarea de plată a fost deja transmisă Ambasadei Italiei în România. În urmă cu câțiva ani aceasta a scos imobilul la licitație cu o sumă de pornire de aproximativ 40 de mii de euro, dar nu a reușit să-l înstrăineze.

O altă casă se află pe Col. Dumitru Băltărețu, nr.12. Imobilul nu mai are ferestre, acoperișul este spart, iar jumătate din clădire este surpată. Lista cuprinde zeci de clădiri și terenuri pe care proprietarii, din varii motive, nu le îngrijesc. Pentru pregătirea fiecărui proiect de hotărâre s-au făcut vizite la adresele respective și înștiințări ale proprietarilor de către reprezentanții Poliției Locale.

Iată lista cu imobilele și clădirile supraimpozitate:

Clădire neîngrijită situată în municipiul Târgoviște, str. Crișan nr. 19

Clădire neîngrijită pe str. Calea Domnească, nr. 277

Clădire neîngrijită pe str. Calea Domnească, nr. 306

Clădire neîngrijită pe str. Calea Domnească, nr. 332

Clădire neîngrijită pe b-dul Regele Carol I, nr. 15

Clădire neîngrijită pe str. Col. Dumitru Băltărețu, nr.12

str. Calea Domnească, nr. 165

str. Calea Domnească, nr. 91

str. Nifon, nr. 10

Terenuri: str. Nifon, nr.10; str. Lt. Pârvan Popescu, nr. 52; str. Morilor, nr. 4; str. Aleea Mănăstirea Dealu, nr. 8; str. Laminorului, nr. 31; str. Laminorului, nr. 55; str. Laminorului, nr. 49; str. Tudor Vladimirescu, nr. 70; b-dul Regele Carol I, nr. 14; str. Constantin Brâncoveanu, nr. 35; str. dr. Benone Georgescu, nr. 22; str. Seimeni, nr.4; str. Cretzulescu, nr.10B; str. Col. Stan Zătreanu, nr. 14; b-dul I. C. Brătianu, nr.41A; str. Mr. Coravu Ion, nr. 20; str. Sârbilor, nr.2A; str. Traian Vuia, nr. 20; str. Vasile Alecsandri, nr.12; str. Mr. Brezișeanu Eugen, nr. 48; str. Lămâiței, nr.1B și 1C (clădire și teren), str. Calea Ploiești, nr. 37.

1 COMENTARIU

Comments are closed.