ÎN COMUNA ANINOASA PSD ACUZĂ PNL DE INTIMIDAREA ELECTORATULUI!

Străzile comunei Aninoasa au fost luate cu asalt de maşini care nu sunt ale localnicilor. Încă de dimineaţă, la fiecare colţ de stradă, sunt parcate maşini dubioase, iar ocupanţii acestora ridică mari semne de întrebare. De asemenea, membri şi simpatizanţi ai PSD Dâmboviţa şi ai candidatului PSD la primăria Aninoasa sunt urmăriţi pe străzile comunei, fapt ce se poate constitui într-o acţiune de intimidare a acestora.

Pe de altă parte, candidatul PNL la primăria Aninoasa ameninţă şi jigneşte persoanele care vin către secţiile de votare, în încercarea de a influenţa rezultatul scrutinului de astăzi.

Atragem atenţia instituțiilor abilitate să intervină în comuna Aninoasa şi pentru a stopa transportul alegătorilor către secţiile de vot de către membrii PNL. Toate aceste lucruri se petrec şi cu acordul mutual al reprezentanţilor PRO România.

Pe această cale, solicităm organelor de cercetare să întreprindă măsurile necesare pentru ca cetăţenii comunei Aninoasa să voteze fără a se simţi ameninţaţi. – transmite PSD Dambovita

Iată și punctul de vedere al IPJ Dâmbovița: 

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la faptul că pe raza localității Aninoasa ar fi transportate mai multe persoane către secțiile de votare iar candidatul unei formațiuni politice amenință și jignește cetățenii care vin la secțiile de votare, Compartimentul Relații Publice este împuternicit să comunice următoarele:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea procurorului de caz.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale, fapta prevazuta de articolul 385 din Codul Penal, urmând să fie dispuse măsurile legale.