INCENDIU ÎNTR-UN BLOC DIN CLASS PARK DIN TÂRGOVIȘTE

Un incendiu a avut loc noaptea trecută într-un apartament din Mun. Târgoviște, zona Class Park. A intervenit Detașamentul Târgoviște cu doua autospeciale de stingere cu apă și spumă, autospeciala pentru lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.
Ajunși la locul intervenției pompierii au constatat ca incendiul se manifesta in interiorul unui apartament de la etajul 3.
S-a acționat atât din exterior de pe autoscara de intervenție și salvare de la înălțime cât si prin interiorul blocului, pe casa scărilor.
De pe scara unde s-a produs incendiul 6 persoane s-au autoevacuat.
În apartament a fost găsită o persoana, supraponderală, inconștientă.


Persoana a fost evacuată de pompieri și a fost preluată de echipajul SAJ pentru îngrijiri medicale.
Incendiul a fost lichidat, acesta s-a manifestat în bucătărie cu degajări mari de fum. Pompierii au oprit extinderea la celelalte încăperi în care se aflau depozitate diverse materiale combustibile.


Persoana evacuată de pompieri, de sex feminin și supraponderală prezintă arsuri la nivelul membrelor superioare. Este conștientă și i se administrează oxigen în ambulanța SAJ.
În total s-au autoevacuat 35 de persoane.
Au ars materiale combustibile solide din bucătărie. Echipajele de pompieri au acționat pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului. – transmite ISU DÂMBOVIȚA.

SURSA FOTO: ISU DÂMBOVIȚA