INCENDIU LA FOSTA TERMOCENTRALĂ DOICEȘTI!

Comunicat de presă – 03 iulie 2020
Incendiu la o hală dezafectată din incinta fostei termocentrale Doicești
Astăzi, 03 iulie 2020, în jurul orei 12:00, în dispeceratul ISU ”Basarab I” Dâmbovița s-a primit un apel prin 112, prin care se semnalau degajări mari de fum la o hală din incinta fostei termocentrale Doicești.
Imediat, către locul evenimentului s-au deplasat 2 autospeciale cu apă și spumă (ASAS) de la Detașamentul Pucioasa, 2 ASAS de la Detașamentul Târgoviște, o ASAS de la Detașamentul Găești, un container multirisc de la Detașamentul Pucioasa, un echipaj de ambulanță SMURD de la Detașamentul Pucioasa și grupa operativă de la nivelul ISU ”Basarab I” Dâmbovița.
Incendiul se manifestă în subsolul unei hale dezafectate (cu suprafața de aprox.5000 mp), la un subsol tehnologic, unde nu există flacără deschisă, doar degajări de fum. Nu există pericolul extinderii incendiului către exterior.
ISU Dâmbovița a transmis și un mesaj de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT, pentru a semnala degajări mari de fum în urma incendiului.
În acest moment incendiul este localizat, la fața locului fiind prezente 30 de cadre (4 ofițeri și 26 subofițeri) care intervin pentru lichidarea incendiului și ventilarea halei de fum. Operațiunea de intervenție este condusă de prim-adjunctul inspectorului șef.
COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE ISU DÂMBOVIȚA