INCENDIU VIOLENT LA O HALĂ DE PRODUCȚIE POLISTIREN DIN PARCUL INDUSTRIAL MIJA

În această dimineață, în jurul orei 06:00, pompieri din cadrul Detașamentelor Moreni și Târgoviște au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hală de producție polistiren din Parcul Industrial Mija, comuna I.L. Caragiale.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Incendiul a avut loc pe o suprafață de aproximativ 3000 mp.

Având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populația din zonă, pentru luarea unor măsuri de autoprotecție prin închiderea ferestrelor și oprirea aparatelor de climatizare și ventilație.

Pentru gestionarea situației produse, la locul evenimentului a fost prezent și subprefectul județului Dâmbovița – doamna Ana Maria Dragotă-Zamfir alături de inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița – locotenent-colonel Florea Cristian-Claudiu și șeful grupei operative.

La misiunea de stingere au intervenit peste 23 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

O persoană din cadrul operatorului economic, bărbat de 52 de ani, a fost evaluată și i s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul de prim-ajutor. Acesta prezenta arsuri de gradul II la nivelul capului și a refuzat transportul la spital.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE IJJ DÂMBOVIȚA