INCENDIUL DE LA U.M. GARĂ S-AR FI PRODUS DIN CAUZA UNUI SCURTCIRCUIT!

COMUNICAT DE PRESĂ
Incendiu la o clădire dezafectată din municipiul Târgoviște
Ieri, 25 august, în jurul orei 17:30, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost alertați și au intervenit cu 4 autospeciale de intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire dezafectată din municipiul Târgoviște.
În momentul sosirii la locul evenimentului, pompierii cu constatat că ardea generalizat acoperișul construcției. Din cauza vechimii construcției exista riscul prăbușirii elementelor din lemn din componența acoperișului pe timpul acțiunii de stingere.
În sprijinul pompierilor au acționat jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Mircea cel Bătrân” Dâmbovița care au facilitat accesul rapid la construcția incendiată și au asigurat măsurile de ordine publică prin interzicerea accesului în zonă a persoanelor curioase.
De asemenea, în sprijin a sosit și un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Târgoviște care va asigura supravegherea locului incendiului pe timpul nopții împreună cu un echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgoviște.
În urma cercetărilor efectuate la fața locului se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit. A ars acoperișul construcției pe o suprafață de cca. 500 mp.
Din fericire, în urma producerii evenimentului nu s-au înregistrat victime.
COMPARTIMENT
INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE