Informare  privind stadiul autorecenzării  și autorecenzării asistate pentru Recensământul Populației și Locuințelor în județul Dâmbovița

 În perioada 14 martie – 5 aprilie 2022 de autorecenzare si autorecenzare asistată au fost completate 74316 chestionare la nivelul județului Dâmbovița, dintre care , 20474 au fost completate în mediul urban (27,5%) și 53842 pentru mediul rural (72,5%).

Județul  Dâmbovița se situează pe locul 13 , după numărul formularelor completate, în ierarhia județelor.

Situația în mediul urban  se prezintă astfel: cele mai multe chestionare au fost completate în  municipiul Târgoviste cu un număr de 10409 chestionare, urmat de orașul Pucioasa cu 3442 chestionare, municipiul Moreni cu 2132 chestionare. orașul Găești cu 2044 chestionare, orașul Titu cu 994 chestionare, orașul Fieni cu 977 chestionare și  orașul Răcari cu 476 chestionare.

În mediul rural, primele cinci unități administrativ teritoriale din punct de vedere al numărului de chestionare completate sunt următoarele: Comișani cu 1870  chestionare, Răzvad cu 1790 chestionare, Hulubești cu 1735 chestionare, Glodeni cu 1698 chestionare, Voinești cu 1656 chestionare.

Din numărul total de  chestionare completate, numai 26,5% sunt chestionare completate individual, iar  73,5 % chestionare completate cu sprijinul unui recenzor ARA.

Dorim să reamintim cetățenilor că perioada de autorecenzare si autorecenzare asistata continuă până în data de   . Le mulțumim pe această cale celor care au înțeles importanța recensănântului, dând dovadă de spirit civic, prin implicare directă în completarea chestionarului on-line.

Situația zilnică a autorecenzării pe județe se poate descărca de pe site-ul recensământului la adresa https://www.recensamantromania.ro/situație-autorecenzare/.

Reamintim cetățenilor că pe  site-ul Direcției Județene de Statistică la adresa: https://www.recensamantromania.ro/puncte-de-autorecenzare-asistată/ se poate consulta lista locațiilor pentru Autorecenzare Asistată .

Pentru informații detaliate privind desfășurarea RPL2021 vă rugăm să consultați https://www.recensamantromania.ro/ (site pe care se găsește PLATFORMA DE AUTORECENZARE).

 

 

                                                      Director Executiv,

  Brezeanu Elena