INFRACTORI LA 17, RESPECTIV 19 ANI! DOI TINERI AU FOST REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII DIN JUDEȚUL ARGEȘ PENTRU FURTUL UNEI ARME DE VÂNĂTOARE!

În ziua de 28 mai a.c., poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, au depistat un autoturism în care se aflau trei tineri și o armă de vânătoare.

După administrarea probatoriului, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au reţinut pe doi dintre tineri şi au indisponibilizat arma.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș au reținut doi tineri de 19 ani, din Costești, respectiv de 17 ani, din Miroși, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În ziua de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au depistat în trafic, pe raza comunei Săpata, un autoturism în care se aflau șoferul de 22 de ani, din Miroși și 2 pasageri, de 19 ani, respectiv 17 ani, iar în urma controlului, în mașină a fost identificată o armă letală de vânătoare.

Din cercetări s-a stabilit faptul că arma ar fi fost sustrasă în noaptea de de 15 spre 16 mai a.c., dintr-un imobil din comuna Buzoești.

După administrarea probatoriului, doi tineri de 19 ani, din Costești, respectiv de 17 ani, din Miroși, au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

BIROUL DE PRESĂ AL IPJ ARGEȘ