INIȚIATIVA UNOR OAMENI DE BINE DE LA TÂRGOVIȘTE: „BALUL VIENEZ DE CARITATE”, EDIȚIA I

COMUNICAT DE PRESĂ

Vineri, 11 noiembrie, orașul Târgoviște a găzduit prima ediție a “Balului vienez de caritate”, un eveniment de excepție organizat de  Luminița Orbai – cofondator Rosa Events și Raluca Duțu Grecu – coproprietar TREY SYS Estetique Beauty Center, două femei antreprenor care doresc să se implice în dezvoltarea orașului Târgoviște. Cu acest prilej, mediul de afaceri târgoviștean, și nu numai, și-au unit forțele, contribuind la această cauză nobilă pentru susținerea educației în rândul tinerilor performanți, dar fără posibilități materiale.

Invitații la bal au petrecut o seară minunatată alături de cei opt tineri beneficiari ai proiectului, remarcați pentru rezultatele lor extraordinare atât la școală dar și la concursurile pe care le-au finalizat cu importante premii câștigate. Prin intermediul programului, tinerii vor fi susținuți timp de un an cu burse lunare, ce vor acoperi cheltuieli cu rechizite, transport, antrenamente, pregătiri sau terapii medicale.

Seara a fost una de excepție, în care copiii au venit în sprijinul altor copii, prin deschiderea balului cu un program de balet susținut de grupa Baby a școlii Dana Gym Dance, coordonată de Dana Dragomir.

Considerăm că acești copii sunt viitorul și tocmai de aceea ne dorim ca ei să aibă șansa la o viață mai bună. Cu toții știm și suntem conștienți de această nevoie a copiilor performanți, iar tot ce trebuie să facem, este ca poveștile lor sa fie auzite.” a spus Luminita Orbai – coorganizator

Educația este importantă, iar cu ajutorul nostru, dorim ca visele lor să devină realitate și să spere în continuare că pot ajunge acolo unde își doresc. Așadar unul dintre momentele principale ale balului a fost prezentarea poveștilor lor publicului, format în mare parte din antreprenori de top, dar și persone fizice .

Au spus prezent, înca de la prima idee a proiectului, iar pe această cale mulțumim pentru implicare: DJ Marian, DJ Mădălin, Alina Conovici, Alina Stângaciu, Claudiu Zamfira, Ionela Preda, Loredana Sax, Bianca Dudacsiz, Ionuț Fleancu, Focus Band, Magician Robert Tudor, iar momentele unice au fost imortalizate de Daniel Dumbravă, Octavian Geală și Bogdan Iordăchescu. Ei au reușit să creeze o atmosferă de poveste, un aspect foarte important pentru reușita evenimentului, deoarece ne-am dorit ca acești tineri să simtă că evenimentul a fost organizat în cinstea lor și a rezultatelor deosebite pe care le-au avut!” –  declară Raluca Dutu Grecu – coorganizator al balului.

Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără contribuția sponsorilor, iar pentru aceasta le mulțumim (chiar daca o parte dintre ei au dorit să ramană sub anonimat):

Vlamar Distributions, Viotrans Group, Romstyl Impex , EuroHaul Services, Maestro Delivery, Constar Industry, Flax Computers, Happy Day, Podaru Prod, Agra’s Mezeluri Domnești, Boema, Arhiepiscopia Târgoviștei

Este momentul în care am înțeles că avem datoria morală de a fi, indiferent de rolul jucat, parte a poveștii numită viață, că doar sprijinindu-ne unii pe alții putem face ca povestea să fie una frumoasă și reală pentru toți.

Așadar, dorim să scriem o fila de poveste in fiecare an, prin intermediul căreia să ajutăm cât mai mulți copii.