ÎNTÂLNIREA ADMINISTRATORILOR PUBLICI DIN JUDEȚUL IALOMIȚA

Primăria Fierbinți-Târg din județul Ialomița a început activitatea în forță anul acesta. Pe data de 5 ianuarie instituția a găzduit un eveniment organizat în premieră la Fierbinți, este vorba despre prima întâlnire a administratorilor publici din județul Ialomița având ca scop inițierea unor consultări și dezbateri privind administrația publică locală și identificarea de modele de bune practici.

Întâlnirea a fost organizată în colaborare cu Asociația Administratorilor Publici din România care intenționează să organizeze astfel de evenimente în toate județele țării.

La eveniment au participat:

La 5 ianuarie 2022, Primăria Fierbinţi-Târg va fi gazda unui eveniment în premieră, organizat împreună cu Asociația Administratorilor Publici din România (AAPRO) și cu sprijinul mai multor parteneri media, instituționali și din mediul de afaceri: prima întâlnire a administratorilor publici din județul Ialomița.

Vor veni miercuri la Fierbinți, pentru consultări și dezbateri privind administrația publică locală următorii invitați:

dl. Alexandru Potor, administrator public al județului Ialomița.

dl. Gabriel Olteniceanu, administrator public al municipiului Slobozia.

dl. Mihai Vasile, administrator public al orașului Urziceni.

dl. Rareș Sileanu, administrator public al orașului Țăndărei.

dna. Nicoleta Fotache, administrator public al comunei Ciochina.

dl. Neculae Cristian, administrator public al orașului Fetești

Gazdele evenimentului au fost:

dl. Marian Florea, președinte al Asociației Administratorilor Publici din România (AAPRO) și administrator public al municipiului Drăgășani, județul Vâlcea.

dl. Iusein Iuksel, primarul orașului Fierbinți-Târg.

dl. Iulian Mareș, administrator public al orașului Fierbinți-Târg.

Moderatori:

dr. Răzvan Munteanu, președinte al Asociației Chamber of Excellence in International Affairs (CEIA).

dna. Anđela Petković-Pădurean, expert relații internaționale în cadrul Asociației Balkan Development Support (BDS).

Invitați speciali:

dna. Raluca Dumitrescu, deputat de Ialomița, secretar al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții, membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice.

dl. Daniel Blaga, deputat de Dâmbovița, membru al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului, respectiv al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor.

dl. Remus Trandafir, consilier al Primarului Sectorului 2 din capitală și expert în dezvoltare urbană și digitalizare al Băncii Mondiale.

Întreaga dezbatere a fst transmisă în direct pe pagina de FB Televiziunea Columna și va putea fi urmărită pe micile ecrane în cadrul emisiunii „Pe ordinea de zi”.