INTERVENȚII ALE POLIȚIȘTILOR DÂMBOVIȚENI ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE

Peste 280 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita au fost in prezenti in teren, in noaptea de Inviere, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale

Politistii damboviteni au acționat, alaturi de celelalte structuri cu atributii in domeniu, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, dar și pentru verificarae modului în care sunt respectate prevederile legale impuse in perioada starii de urgență.

În intervalul orar, 20:00-06:00, politistii au intervenit la 16 evenimente sesizate prin Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenta 112 și au constatat 7 infracțiuni. Din totalul acestora, 3 au fost contra persoanei și 4 la regimul rutier.

De asemenea, politistii au aplicat 22 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr.3/2020.

În continuare, politistii vor fi in teren, fiind pregătiți sa intervină pentru combaterea evenimentelor care pot afecta liniștea și siguranta cetatenilor.

Totodata, politistii le recomanda cetatenilor sa adopte o conduita preventiva si sa respecte prevederile ordonantelor militare pentru siguranta celor dragi.

BIROUL DE PRESĂ AL INSPECTORATULUI JUDEȚEAN DE POLIȚIE DÂMBOVIȚA