INUNDAȚII ÎN ORAȘUL PUCIOASA! POMPIERII AU INTERVENIT PENTRU SALVAREA A DOUĂ PERSOANE SUPRINSE DE CREȘTEREA NIVELULUI PÂRÂULUI BIZDIDEL!

 Ploile abundente din ultimele zile și creșterea nivelului pârâului Bizdidel au dus la producerea unor inundații în orașul Pucioasa. Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei de pe Drumul Național 71, iar apoi din gospodăriile afectate de inundații. Doi cetățeni au fost surprinși de creșterea nivelului pârâului Bizdidel și au cerut sprijinul pompierilor pentru a ieși din ape.

Interventie pentru degajarea a 2 persoane aflate in imposibilitatea de a se intoarce acasa, fiind surprinse de ploaie si de cresterea nivelului paraului Bizdidel. Se deplaseaza o autospecială, 1 ambulantă SMURD si 1 barca de la Det. Pucioasa.
Se actioneaza în localitatea Pucioasa, Cartier Micumesti, pe malul paraului Bizdidel cu cordite de salvare și veste de salvare Nivelul apei este de cca 50 cm. Pompierii preiau pe rand cele doua persoane și le traversează prin albia râului. Ulterior vor fi evaluate medical pentru a se asigura ca starea acestora este una buna.
Cele 2 persoane (69 ani si 44 ani) au fost traversate și nu necesită ingrijiri medicale.
Se intervine cu doua autospeciale, în doua locații pentru evacuare apa acumulata în urma ploilor căzute în cantitate mare in orasul Pucioasa pe str. Carierei si in cartierul Pucioasa Sat. – INFORMEAZĂ ISU BASARAB I DÂMBOVIȚA