INUNDAȚII ÎN TÂRGOVIȘTE PE STR. FRUCTELOR ȘI PE MAGRINI

Inundație curte și anexă în Municipiul Târgoviște pe strada Fructelor.
Intervine Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de intervenție și o motopompă.
Inundatie casa și curte in Municipiul Târgoviște pe strada Magrini. Intervine Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de intervenție și o motopompă.

UPDATE: Ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase produse în județul Dâmbovița, echipaje de pompieri au fost solicitate în mai multe localități: Târgoviște, IL Caragiale, Cornățelu (sat Slobozia), Bilciurești și Răcari (sat Mavrodin) unde au fost inundate mai multe curți și case. Astfel:
– în municipiul Târgoviște au fost inundate 8 gospodării pe strada Magrini, în 3 dintre acestea apa a pătruns în casă și 2 gospodării pe strada Fructelor. Pe strada Grădinari nu s-a confirmat situația anunțată.
– au mai fost inundate în IL Caragiale (1 curte), Cojasca – sat Iazu (1 curte), Finta (2 curți), Butimanu (1 curte), Răcari – sat Mavrodin (curte și casă) și Ciocănești – sat Cretu (curte și casă).
– în comuna Cornățelu, sat Slobozia pompierii au acționat pentru îndepărtarea unui copac doborât de vânt care bloca drumul județean.
Pentru gestionarea efectelor produse de fenomenele metreo periculoase acționează în teren peste 25 de pompieri cu 10 autospeciale și 7 motopompe de la mai multe subunități de intervenție din județ.