INVESTIȚII ÎN ORAȘUL TITU – CONTINUĂ REABILITAREA BLOCURILOR ANL

Orașul Titu este, probabil singurul din județ unde și blocurile construite prin Agenția Națională de Locuințe au intrat în programe de reabilitare, cele vechi fiind reabilitate în anii precedenți.

Cu o investiție de peste trei milioane de lei, bani proveniți din bugetul local, se reabilitează complet următoarele blocuri de locuințe: Bl. C1, situat pe strada Cosmin Oprea, bl. C 2 situat pe strada I. C. Vissarion numărul 14 bis, bl. C3 Scările A și B situate pe strada dr. Ștefan Stâncă nr. 1, bl. C4 de pe strada Petru Rareș, nr. 3, blocul C5 de pe strada Petru Rareș, scările A și B, precum și blocul B2 B de pe strada I. C. Vissarion. Lucrările vizează: izolarea termică a fațadei-partea vitrată, izolarea termică a zonei de intrare in scară, izolarea termică a fatadei-partea opacă, izolarea termică a soclului, izolarea termică a planșeului de peste ultimul nivel, izolarea termică perimetrală a ferestrelor, bordarea cu fasii orizontale continui de vata minerala bazaltica rigidă a planșeelor, instalatii control acces, închiderea balcoanelor, instalații electrice, instalatii CCTV.

Tot în această perioadă Primăria Orașului Titu desfășoară lucrări de amenajare în zona Monumentului Eroilor și a Casei de Cultură Titu Târg. S-a înlocuit pavajul, s-au amenajat zone verzi, au fost plantați arbori și arbuști și a fost modernizat iluminatul public. Investiția a fost aproape 78 de mii de lei, bani suportați din bugetul local.