INVESTIȚII MAJORE LA TEATRUL MUNICIPAL „TONY BULANDRA” TÂRGOVIȘTE

Au început cele mai importante lucrări de reabilitare și modernizare a clădirii Teatrului ”Tony Bulandra”, dacă ne raportăm la ultimii 20 de ani!
 Astfel, în cadrul mai multor investiții, parțial finanțate prin PNDL, parțial finanțate de la bugetul local, sunt realizate numeroase intervenții, care au în vedere refacerea fațadei, schimbarea scaunelor din sala de spectacol, schimbarea pavajului exterior, înlocuirea pardoselii din sala de spectacol, refacerea rețelelor electrice, executarea unui sistem acționat electric prin care scena poate fi înclinată, realizarea unui sistem pentru o mai bună manevrare a decorurilor și pentru fixarea reflectoarelor, repararea și modernizarea cabinelor pentru actori, achiziția de echipament performant constând în mixere, console, proiectoare, microfoane, lavaliere, echipament IT, realizarea instalațiilor de avertizare și de stingere a incendiilor, dar și echipamente de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți, compartimentări și uși rezistente la foc, iluminat de siguranță la incendiu, etc.
 Valoarea lucrărilor depășește 3.000.000 lei și vor fi finalizate vara aceasta. – a precizat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.