INVITAȚIE LA TEATRU! „OTHELLO” PUS ÎN SCENĂ LA CURTEA DOMNEASCĂ! LOCURI LIMITATE, INTRARE PE BAZA REZERVĂRILOR!

       Teatrul Municipal „Tony Bulandra” din Târgoviște își reia activitatea în condițiile impuse de vremurile pandemice pe care le traversăm. Astfel, sâmbătă, 7 iunie, de la ora 21.30, ruinele Curții Domnești vor fi din nou decor pentru spectacolul „Othello”, în regia lui Suren Shahverdyan. Scenografia este semnată de MC Ranin și Raluca Frățiloiu, iar din distribuție fac parte actorii: Liviu Cheloiu, Mircea Silaghi, Andrada Fuscaș, Ela Ionescu, Daniel Uță, Radu Câmpean, Camelia Pintilie, Ioana Farcaș.
    „Dorind să accedem cât mai rapid spre o normalitate a reprezentațiilor
culturale, vom fi obligați să respectăm cu toții următoarele reguli:
•    Masca de protecție este obligatorie
•    Capacitate maximă admisă: 60 persoane (pe scaune, aranjate la minimum 2 m distanță unul față de celălalt)
•    Accesul publicului este gratuit și se va face începând cu ora 21.00, la un interval de 5 minute până la începerea spectacolului, în ordinea survenită unei rezervări prealabile făcute exclusiv prin telefon, WhatsApp, sau pe adresa de e-mail: rezervări@tonybulandra.ro (confirmată ulterior), în grupuri de maximum 10 persoane conduse la locația reprezentației de către un responsabil al teatrului.”
În perioada următoare sunt programate și alte spectacole care vro avea loc în aer liber, la Teatrul de Vară din Parcul Chindida!