IONELA ȘERBAN ESTE NOUL DIRECTOR ADJUNCT DE LA DGASPC

Dragi prieteni,
​Începând din anul 2016 și până astăzi am avut șansa și onoarea să ocup funcția de viceprimar al comunei Răzvad, o experiență extraordinară din care am învățat foarte multe. Vă sunt recunoscătoare vouă, celor care ați crezut în mine! Au fost 6 ani plini de provocări, de emoții și implicare, de zâmbete, dar și de lacrimi, uneori. Nu am pregetat niciun efort și m-am dedicat întru totul proiectelor echipei din care fac parte. În tot acest timp eu am fost acolo unde era nevoie și vă spun că da, sunt tare mândră că am avut o contribuție importantă la fiecare proiect care a fost implementat în comuna Razvad.
​M-am implicat în toate acțiunile educative și sociale derulate în comunitatea noastră, alături de toate colegele și de colegii mei din Consiliul Local și din aparatul de specialitate al primarului. Pot spune cu tărie acum că rezultatele muncii noastre se văd! Copiii din Răzvad au parte de un mediu excelent de învățare, iar acest lucru este datorită modernizării infrastructurii educaționale, pentru că împreună cu domnul primar Emanuel Spătaru și cu întreaga echipă de la nivelul Primăriei comunei Răzvad am prioritizat investițiile din școli și grădinițe. Personal, am pus enorm de mult suflet și bună-credință, multă muncă și seriozitate. Aș face oricând la fel, pentru că nici dumneavoastră, cei care ne-ați acordat votul de încredere, nu ne-ați dezamăgit. Ați fost în echipă cu noi, ne-ați sprijint în tot acest timp și sunt convinsă că o veti face în continuare. Vă mulțumesc că mi-ați fost alături în acești ani și am putut să vă fiu colegă și prietenă!
​MULȚUMESC pentru sprijin domnului Președinte al Consiliulul Județean și Presedinte al Organizației Județene a Partidului Social Democrat, Corneliu Stefan, doamnei vicepreședinte a CJD Dâmbovița, Luciana CRISTEA, domnului Primar, Emanuel Spătaru, colegelor și colegilor din Consiliul Local Răzvad, echipei PSD Răzvad, tuturor colegilor din cadrul Primăriei Răzvad și în mod special cetățenilor comunei, oamenii care formează comunitatea din Răzvad!
​Dragii mei, experiența din cadrul Primăriei Răzvad, lucrul cu oamenii, cu copiii, conexiunea la nevoile lor, dorința de a-i ajuta și de a face să le fie mai bine, toate acestea mi-au deschis calea spre o nouă misiune pe care o aleg de aici înainte cu aceeași responsabilitate și seriozitate pe care le-am dovedit până acum.
Pentru mine, ESTE TIMPUL PENTRU UN NOU DRUM și vă informez că voi ocupa funcția de Director General Adjunct în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița! Vă rămân în continuare alături și voi susține, cu ceea ce va sta în puterile mele, proiectele colegilor mei din comunitatea din Răzvad.
Vă MULȚUMESC și mă înclin în fața dumneavoastră!
Cu deosebită considerație, Ionela Serban
Întotdeauna Alături de Oameni?♥️