JANDARMI LA DATORIE! LA CURTEA DE ARGEȘ ARE LOC FESTIVALUL „CAVALERUL NEGRU”!

Jandarmii argeșeni, prezenți la evenimentele cultural-artistice și sportive din județ

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele cultural-artistice și manifestările sportive care se vor desfășura pe raza județului nostru.

Astfel, începând de astăzi, 19.08.2022, jandarmii vor fi prezenți în comuna Corbeni, unde, timp de 3 zile se va desfășura Festivalul “Tradiții Argeșene”.

De asemenea, în zilele de sâmbătă și duminică, ne vom afla în municipiul Curtea de Argeș, unde va avea loc Festivalul “Cavalerul negru”, eveniment organizat de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Tot în acest weekend, jandarmii vor asigura ordinea publică și la Târgul anual tradițional din comuna Ciomăgești, la concursul de ciclism Mountainbike Explorer MTB Challenge 2022, în comuna Valea Iașului, dar și la Campionatul Național de Turism sportiv “Ștafeta Munților”, organizat în comuna Dragoslavele.

Pentru desfășurarea în siguranță a manifestărilor, jandarmii vor fi prezenți în zonele de acces pentru evitarea aglomerărilor, vor acorda sprijin participanților și vor interveni în caz de nevoie.

Recomandăm cetățenilor care vor participa manifestările cultural-artistice sau sportive să evite implicarea în activități sau acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor, să respecte recomandările forțelor de ordine, dacă sunt însoțiți de copii, să îi supravegheze cu atenție, să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul celei mai apropiate patrule de jandarmerie sau să apeleze numărul unic de urgență „112”.

Compartimentul informare, relaţii publice şi cu publicul IJJ ARGEȘ