JANDARMII DÂMBOVIȚENI S-AU ALĂTURAT CAMPANIEI „DONEAZĂ SÂNGE! SALVEAZĂ O VIAȚĂ!”

În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorare a semenilor aflați în suferință, pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții.

Jandarmii sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, iar de această dată s-au alăturat campaniei naționale Donează sânge! Salvează o viață!” inițiată de Patriarhia Română, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge.

În zilele de 7 și 8 octombrie a.c., jandarmii dâmbovițeni se vor prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița pentru a dona sânge, prin gestul lor dând dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă, pentru care o picătură de sânge reprezintă viață.

De altfel, în ultimii patru ani, peste 500 de jandarmi, voluntari din alte instituții și cetățeni s-au alăturat demersului Jandarmeriei Dâmbovița în cadrul celor 7 ediții ale campaniei “Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!

Acțiunile au avut ca scop conştientizarea cetățenilor cu privire la importanța donării de sânge şi completarea stocului sanguin local.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul