Jandarmii dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor la manifestările publice din perioada 7 – 11 septembrie a.c.

Jandarmii dâmbovițeni vor fi la datorie în perioada 7 11 septembrie a.c., atât în județ, cât și în municipiul Târgoviște, astfel încât manifestările publice să se desfășoare în condiții de siguranță.

Jandarmii vor acționa în 6 localități dâmbovițene, unde se vor desfășura manifestări cultural-artistice/ tradiționale și sportive, astfel:

  • în perioada 08 – 11 septembrie a.c., în municipiul Târgoviște (scuarul Primăriei, Centrul Vechi, Parcul Chindia-zona ruine, Piața “Mihai Viteazul”) la evenimentele ocazionate de Zilele Cetății Târgoviște, precum și în comuna Șotânga la Campionatul Național de Off-road;

  • în zilele de 7 și 8 septembrie a.c., la târgurile anuale organizate în comunele Cornățelu și Brezoaele;

  • joi, 8 septembrie a.c., la Ziua Comunei Ocnița “Întâlnire cu fiii satului” în zona Valea lui Șerb, precum și la târgul anual din orașul Găești.

Principala misiune a jandarmilor dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor, prevenirea consumului/traficului de substanțe interzise, precum și a eventualelor fapte de natură antisocială.

Pe această cale, adresăm participanţilor la aceste manifestări publice următoarele recomandări preventive:

  • să adopte un comportament civilizat şi să acorde atenție copiilor pentru a nu se rătăci în mulțime;

  • să respecte măsurile adoptate de organizatori și autorități pe timpul derulării evenimentelor;

  • să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor interzise;

  • să sesizeze, orice situație de pericol ori faptă antisocială, fie prin contact direct la patrulele de ordine și siguranță publică, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul