JANDARMII DÂMBOVIȚENI VOR FI ÎN MIJLOCUL CETĂȚENILOR LA SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ

Jandarmii dâmbovițeni vor fi la datorie în perioada 26-28 mai a.c., în mai multe localități din județ, astfel încât cetățenii să petreacă în condiții de siguranță acest sfârșit de săptămână.

Efectivele de ordine publică vor acționa în patru localități dâmbovițene, unde vor avea loc manifestări cultural-artistice și tradiționale, astfel:

  • vineri, 26 mai a.c., la manifestările publice dedicate Zilei Comunei Răzvad;

  • duminică, 28 mai a.c., la manifestările publice ocazionate de Ziua Comunei Crevedia, “Ziua ghimpățenilor de pretutindeni” în localitatea Ghimpați și Târgul expozițional de cai din comuna Brezoaele.

Principala misiune a jandarmilor dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii publice, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor, prevenirea traficului/consumului de substanțe interzise, precum și a faptelor de natură antisocială.

Pe această cale, adresăm participanţilor la aceste manifestări publice următoarele recomandări preventive:

  • să evite implicarea în conflicte de orice natură şi să respecte măsurile adoptate de organizatori și ale structurilor de ordine publică pe timpul derulării evenimentelor;

  • să acorde atenție copiilor pentru a nu exista riscul de a se ratăci în mulțime;

  • să sesizeze, orice situație de pericol ori faptă antisocială, fie prin contact direct la structurile de ordine și siguranță publică, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul JJ DÂMBOVIȚA