LIBERALII DÂMBOVIȚENI MARCHEAZĂ UN AN DE LA MITINGUL CU PAROLĂ AL PSD

Președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu a transmis un mesaj astăzi legat de mitingul PSD care a avut loc în urmă cu exact un an, la Târgoviște. 

„PAROLA, PAROLA!!!
S-a împlinit un an de la mitingul organizat de PSD în orasul nostru.
Am devenit cunoscuti la nivel national, nu pentru frumusețea orasului, economia locală, turismul sau nivelul de trai, ci pentru faptul unic că timp de o zi Târgoviște a fost doar al PSD, noi restul având nevoie de parolă pentru a ajunge acasă.
Tragic este că cei care au facut ca aceste lucruri să se intample, obedientii lui Dragnea, cei care țin orasul în subdezvoltare, nu au învățat nimic rămânând cu aceleasi pretentii de stăpâni.”

Pe această temă a avut un mesaj și liberalul Sorin Ion, inspectorul școlar general al județului Dâmbovița și candidat anul acesta la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița.

Să nu cumva să uităm….

A trecut un an în care noi, cei care nu facem parte din ”țara lui Liviu Dragnea”, n-am reușit încă să aflăm parola de intrare in Târgoviște. Cum bine a scris astăzi si Aurelian Cotinescu: ”Am devenit cunoscuti la nivel national, nu pentru frumusețea orasului, economia locală, turismul sau nivelul de trai, ci pentru faptul unic că timp de o zi orașul Târgoviște a fost doar al PSD”. Poate iertăm, dar nu uităm!”