LICEUL „VOIEVODUL MIRCEA” DIN TÂRGOVIȘTE VA FI REABILITAT

‼️Încă o săptămână, încă o veste bună!
Și Liceul Tehnologic „Voievodul Mircea” din Târgoviște va face obiectul unei investiții importante.
✅ Am primit rezultatul evaluării cererii de finanțare depuse de către Primăria Târgoviște în cadrul Planului național de redresare și reziliență, apelul de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, componenta 5 – Valul renovării, operațiunea B.2: ”Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice”.
✅ Astfel, unitatea de învățământ amintită, va face obiectul unui proiect în valoare de 15.747.276,22 lei, prin care 4 dintre imobilele liceului vor fi termoizolate, va fi schimbată tâmplăria, sistemul de încălzire va fi refăcut, vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu prin utilizarea surselor regenerabile de energie, sistemele de climatizare vor fi refăcute, instalațiile de iluminat vor fi modernizate, va fi refăcut sistemul de colectare și evacuare a apelor meteorice, va fi realizat un sistem de management energetic integrat, etc.
✅ Intervențiile propuse conduc la o reducere a consumului anual specific de energie de cel puțin 50%. – A PRECIZAT CRISTIAN STAN, PRIMARUL MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE.