M.A.I. ORGANIZEAZĂ DEZBATERE PUBLICĂ PE TEMA PROIECTULUI DE LEGE PRIVIND TRAFICUL ȘI CONSUMUL DE DROGURI

ANUNŢ

Nr. 538 din 26.10.2021

În conformitate cu prevederile Legii nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Afacerilor Interne organizează vineri, 29 octombrie 2021, ora 12.00, dezbaterea publică pe tema proiectului de Lege pentru completarea tabelelor-anexă nr. I, II și III la Legea nr.143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri (detalii suplimentare pe pagina de internet a instituției).

Având în vedere condițiile determinate de necesitatea respectării măsurilor împotriva răspândirii COVID-19, activitatea va fi organizată online, în sistem videoconferință.

La această întâlnire sunt invitați să participe atât reprezentanți ai M.A.I., cât și reprezentanți ai societății civile care și-au exprimat interesul față de acest proiect.

Astfel, cei interesați de această activitate sunt rugați să comunice, la telefon: 021.264.86.17 sau e-mail: comunicare@mai.gov.ro, până vineri, 29 octombrie a.c., ora 10.00, confirmarea participării online la dezbatere, însoțită de coordonatele de contact: nume și prenume (organizație reprezentată), adresa de email la care să transmitem link-ul de conectare.

Notă: În urma transmiterii acestei confirmări, participanților li se va transmite link-ul de accesare. Accesul pe platforma online se realizează prin intermediul unui browser web (din Internet), de pe un telefon mobil sau o stație de lucru fixă/ mobilă echipată cu microfon, boxe și cameră, sens în care rugăm pe toți cei care confirmă participarea să se asigure că întrunesc aceste criterii minimale de desfășurare a activității online.

DIRECȚIA INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE