MĂDĂRAN CONSTANTIN, CANDIDAT INDEPENDENT LA FUNCȚIA DE CONSILIER LOCAL PENTRU ORAȘUL PUCIOASA

Votați oameni, nu partide!”, cu acest îndemn vine în fața alegătorilor din orașul Pucioasa Mădăran Constantin, candidat independent la funcția de consilier local.

     Mădăran Constantin este un om care-și administrează propria afacere (SC. COMENA SRL), cu experiența celor 66 de ani împliniți, de profesie proiectant. A decis să candideze ca independent pentru funcția de consilier local pentru că vrea să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru comunitatea din orașul Pucioasa. A ținut cont în adoptarea acestei decizii și de îndemnul adresat de numeroși cetățeni care i-au oferit încrederea că-i poate reprezenta în relația cu administrația publică locală și că poate să faciliteze o mai bună comunicare între primărie și cetățeni, în vederea rezolvării problemelor acestui oraș.

Sunt probleme punctuale pentru care nu sunt necesare investiții foarte mari, probleme ale cetățenilor care pot fi rezolvate pe plan local cu investiții mici și cu soluții optime pe care le voi promova și susține în Consiliul Local al Orașului Pucioasa. Inițiativa cetățenească este modul în care noi ne putem defini prioritățile în funcție de necesitățile din fiecare zonă a orașului. Dumneavoastră veți fi cei care vor hotărî unde trebuie investit, ,,ADMINISTRĂM ORAȘUL ÎMPREUNĂ’’!

Votați cu încredere MĂDĂRAN CONSTANTIN, votați un om INDEPENDENT, alături de sufletul dumneavoastră!”

Publicitate electorală. Material realizat la comanda candidatului independent Constantin Mădăran, Mandatar financiar coordonator 24200313.