MĂDĂRAN CONSTANTIN, UN CONSILIER INDEPENDENT PENTRU PUCIOASA: „ADMINISTRĂM ORAȘUL ÎMPREUNĂ!”

„Oamenii vor întotdeauna ADEVĂRUL! ” Acesta este principiul după care se ghidează Mădăran Constantin, candidat independent la funcția de consilier local în orașul Pucioasa.

Mădăran Constantin propune o administrație în care cetățenii să aibă o bună reprezentare pe parcursul celor patru ani. Își asumă încă de la început faptul că va informa permanent cetățenii cu ceea ce se întâmplă.

Printre inițiativele pe care și le propune în momentul în care va sta la masa aleșilor locali se află demararea negocierilor pentru scăderea costurilor la apa potabilă, tarifele practicate în acest moment fiind unele dintre cele mai mari din Europa.

Mădăran Constantin nu are în spate partide, are în spate cetățenii simpli, pe dumneavoastră, locuitorii orașului Pucioasa care-i puteți oferi votul și încrederea pe 27 septembrie.

Aici puteți să urmăriți proiectele candidatului Mădăran Constantin pentru orașul Pucioasa.

Între atâtea partide, votați un independent, un om pentru oameni!

     Mădăran Constantin este un om care-și administrează propria afacere (SC. COMENA SRL), cu experiența celor 66 de ani împliniți, de profesie proiectant. A decis să candideze ca independent pentru funcția de consilier local pentru că vrea să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru comunitatea din orașul Pucioasa. A ținut cont în adoptarea acestei decizii și de îndemnul adresat de numeroși cetățeni care i-au oferit încrederea că-i poate reprezenta în relația cu administrația publică locală și că poate să faciliteze o mai bună comunicare între primărie și cetățeni, în vederea rezolvării problemelor acestui oraș.

Sunt probleme punctuale pentru care nu sunt necesare investiții foarte mari, probleme ale cetățenilor care pot fi rezolvate pe plan local cu investiții mici și cu soluții optime pe care le voi promova și susține în Consiliul Local al Orașului Pucioasa. Inițiativa cetățenească este modul în care noi ne putem defini prioritățile în funcție de necesitățile din fiecare zonă a orașului. Dumneavoastră veți fi cei care vor hotărî unde trebuie investit, ,,ADMINISTRĂM ORAȘUL ÎMPREUNĂ’’!

Votați cu încredere MĂDĂRAN CONSTANTIN, votați un om INDEPENDENT, alături de sufletul dumneavoastră!”

Publicitate electorală. Material realizat la comanda candidatului independent Constantin Mădăran, Mandatar financiar coordonator 24200313.