MAI ORGANIZEAZĂ DEZBATERE PUBLICĂ PE TEMA NOILOR CĂRȚI DE IDENTITATE

Ministerul Afacerilor Interne organizează miercuri, 11 august 2021, ora 10.00, o consultare referitoare la implementarea proiectului-pilot al cărții electronice de identitate.

Având în vedere condițiile determinate de necesitatea respectării măsurilor împotriva răspândirii COVID-19, activitatea va fi organizată online, în sistem videoconferință.

Astfel, cei interesați de această activitate sunt rugați să comunice, la telefon: 021.264.86.17 sau e-mail: comunicare@mai.gov.ro, până miercuri, 11 august a.c., ora 09.00, confirmarea participării online la dezbatere, însoțită de coordonatele de contact: nume și prenume (organizație reprezentată), adresa de email la care să transmitem link-ul de conectare.

Notă: În urma transmiterii acestei confirmări, participanților li se va transmite link-ul de accesare. Accesul pe platforma online se realizează prin intermediul unui browser web (din Internet), de pe un telefon mobil sau o stație de lucru fixă/ mobilă echipată cu microfon, boxe și cameră, sens în care rugăm pe toți cei care confirmă participarea să se asigure că întrunesc aceste criterii minimale de desfășurare a activității online.

DIRECȚIA INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE