Mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, puse în aplicare de polițiști

La data de 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au pus în aplicare trei mandate de executare a unei pedepse privative de libertate emise de Judecătoria Brașov, pe numele a trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, din comuna Ulmi.

Cei în cauză au fost condamnați la 6 ani, respectiv 7 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

De asemenea, alte două mandate emise de Judecătoria Târgoviște, pe numele a doi bărbați de 25 de ani, respectiv 36 de ani, din comuna Șotânga, au fost puse în aplicare de polițiștii de la Secția nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște.

Aceștia au fost condamnați la 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și vătămare corporală.

Cei cinci bărbați au fost depuși în Penitenciarul Mărgineni.

Mandat de arestare preventivă, pus în executare de polițiști

La data de 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au pus în executare un mandat de arestare, emis de către Curtea de Apel Ploiești, privind un bărbat de 49 de ani, din Găești, față de care a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, în vederea predării către autoritățile din Germania.

Cel în cauză a fost încarcerat.