MIHAI VIȘINESCU (PNL) A DEPUS JURĂMÂNTUL DE PRIMAR AL COMUNEI BRANIȘTEA

Am depus astăzi Jurământul de Primar în fața Judecătorului delegat al Judecătoriei Răcari, după ce săptămână trecută am încercat să depun Jurământul în fața Consiliul Local, conform legii, dar ședința a fost boicotată de consilierii PSD, care nu s-au prezentat, la îndemnul domnului deputat PSD Țachianu Marian, cu scopul ca eu să nu preiau mandatul de primar, după cum mi-au comunicat unii dintre consilieri.

Fac apel, pe această cale, la toți consilierii aleși ai comunei Braniștea, la colaborare și unitate în interesul cetățenilor care ne-au ales, să încetam cu luptele politice și să muncim pentru oamenii care și-au pus speranțele în noi!

Stimați consilieri, vă reamintesc că ați depus un Jurământ pentru comuna Braniștea, nu sunteți în slujba unei persoane și nu deserviți interese personale, sunteți în slujba tuturor cetățenilor din comună care plătesc taxe și impozite și care merită respectul nostru!

Dragi cetățeni ai comunei Braniștea,

De astăzi începem un nou capitol! De astăzi ușa mea este deschisă fiecăruia dintre dumneavoastră! De astăzi voi fi zi și noapte la dispoziția dumneavoastră! Împreună vom face din comuna noastră un loc în care vrei să ramai! Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și vă asigur că voi rămâne mereu același om pe care îl cunoașteți!

Cu deosebit respect,
Mihai Visinescu
Primarul Comunei Braniștea