NOAPTE ALBĂ ȘI PENTRU ECHIPAJELE SVSU ANINOASA PREZENTE ÎN TEREN PENTRU ÎNLĂTURAREA EFECTELOR FURTUNII

Codul #portocaliu emis s-a confirmat, iar ploile abundente și vântul au produs pagube în mai multe zone din comuna noastră, dar colegii din #SVSU și #SPI Aninoasa au intervenit prompt și operativ!
In acest moment toate zonele inundabile au fost verificate, copacii căzuți pe carosabil au fost evacuați și scurgerile de apă pluvială curățate! Totodată, echipele furnizorului sunt pe teren pentru remedierea defecțiunile apărute la rețeaua de electricitate.
În zonele vâlcelelor ies la iveală, în aceste momente, “iresponsabilitățile” celor care aruncă pe malul acestora mobilă, deșeuri, resturi vegetale, electrocasnice și alte obiecte care obturează scurgerea apei, producând pagube gospodăriilor și terenurilor din zonă! Trebuie să existe consens și ajutor între autoritățile publice și cetățeni pentru o cât mai bună gestionare a acestor situații de urgentă care apar inevitabil!
Vom asigura permanență pe toată durata codului.
Daca întâmpinați probleme sau vă confruntați cu o situație de urgență, nu ezitați să ne contactați prin orice mijloc posibil! – A TRANSMIS VLĂDUȚ NICULAE,PRIMARUL COMUNEI ANINOASA.