NOI DOTĂRI PENTRU ELEVII ȘI PROFESORII DIN ORAȘUL PUCIOASA

Vești bune pentru elevii și cadrele didactice de la unitățile de învățământ din orașul Pucioasa! Un proiect depus de Primăria Pucioasa va rezolva toate necesitățile profesorilor și elevilor privind desfășurarea învățământului online. Vă reamintim că anul acesta Primăria Pucioasa s-a ocupat de dotarea cu tablete a copiilor nevoiași, actualul proiect fiind gândit în completarea celorlalte investiții făcute pentru ca învățământul din localitate să se desfășoare în bune condiții. Iată informațiile postate de primarul Constantin Ana pe pagina sa de FB.
Chiar daca ieri a fost o zi de duminica, la Primaria Pucioasa s-a muncit!
Un nou proiect european, cel puțin la fel de important ca și celelalte, a fost depus!
Iar rezultatele sper sa apara cat mai rapid, pentru ca acest proiect cu titlul „DOTAREA UNITĂȚILOR DE INVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORASUL PUCIOASA, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA CU ECHIPAMENTE TIC NECESARE PENTRU DERULAREA ACTIVITAȚILOR DIDACTICE IN MEDIUL ON-LINE IN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID” reprezinta o gura de oxigen pentru toți cei implicați astazi in procesul educațional!
Prin acest proiect cadrele didactice vor primi toate echipamentele solicitate si de care au nevoie in procedura de predare atat in scenariul roșu, cât și in scenariul galben – lista cu dotări a fost decisa exclusiv la nivelul unităților de invățământ.
Totodata acest proiect va rezolva definitiv problema copiiilor ce nu au avut pana acum acces la terminale de calitate, eliminand un decalaj nefiresc si frustrant fața de cei cu posibilitați mai mari!
Așa cum va spuneam imi doresc sa vă demonstrez in fiecare zi faptul că educația este si va fi o prioritate pentru mine si echipa mea!
Si pe langă investiția deja incepută, prin care vom furniza internet gratuit in cartierul Maluri, acest proiect cu o valoare totala de aproape 3 milioane de lei reprezintă și o dovadă de prețuire si respect fața de cei care astăzi suferă poate cel mai mult datorită pandemiei: cadrele didactice si copiii noștri!