NOI REGULI PRIVIND TRANSPORTUL PUBLIC ÎN TÂRGOVIȘTE

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan informează cetățenii cu privire la măsurile adoptate recent pentru transportul public din Târgoviște dar și despre regulile pe care cetățenii trebuie să le respecte:

? Astazi, am verificat respectarea de catre operatorul de transport al administratiei locale targovistene a noilor reguli pentru transportul rutier de persoane, impuse potrivit Ordinului comun nr. 984/829/2020, al ministrului Transporturilor și al ministrului Sănătății, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul virus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul transporturilor, pe perioada stării de alertă, publicat sâmbătă, 16 mai, în Monitorul Oficial.

 Astfel :

 la urcarea în vehicule au fost montate dozatoare cu soluții dezinfectante;

 se efectueaza curățenia și dezinfecția mijlocului de transport înainte de plecarea în cursă;

 conducătorul auto este dotat cu mască de protecție;

 primul rând de scaune din spatele soferului este păstrat liber, pentru a evita interacțiunea socială;

 pentru vehiculele cu cel puțin două uși, accesul în interiorul vehiculului se realizează doar pe ușa din față, iar coborârea pe cealaltă/celelalte ușă/uși.

? De precizat ca purtarea măștii este obligatorie pentru accesul la bordul vehiculelor de transport pasageri, precum și pe toată durata călătoriei.”