OPERAȚIUNE DE SALVARE INEDITĂ A POMPIERILOR DIN MORENI! O VĂCUȚĂ CĂZUTĂ ÎNTR-O GROAPĂ CU REZIDUURI PETROLIERE!

 

O groapă cu reziduuri petroliere din cartierul Schela Mare Moreni, o adevărată capcană a morții, periculoasă atât pentru animale dar și pentru oameni, a ținut zile întregi captivă o văcuță pe care proprietarul o dăduse dispărută de o săptămână! Un trecător a zărit animalul viu în groapa cu petrol și noroi și a anunțat pompierii care au reușit să salveze un biet suflet, numind aceasta „minunea” din ziua de Paște. Vițica a ajuns din nou acasă și are toate șansele să fie bine.


„O intervenție ”minunată” a pompierilor din Moreni în Sfânta Zi de Paște.
În această seară, pompierii de la Detașamentul Moreni au fost solicitați pentru salvarea unei bovine căzută într-o groapă, în cartierul Schela Mare din Mun.Moreni.


Sosiți la fața locului, salvatorii au avut în fața ochilor o imagine care le-a dat fiori. Văcuța era afundată (cu aproximativ 80 % din corp) într-o groapă plină cu noroi și reziduuri petroliere. Imediat s-au mobilizat și au trecut la acțiune.


Și cum ne aflăm în Sfânta Zi de Paște, totul avea să se termine cu bine, bietul animal fiind scos de pompieri din acea „capcană a morții” și predat proprietarului. Acesta le-a mulțumit din suflet salvatorilor și le-a mărturisit ceva ce i-a făcut pe toți să rămână fără cuvinte.
A fost o adevărată minune că vițica mai trăiește, în condițiile în care era dispărută de aproape o săptămână, stând captivă în acele condiții groaznice, fără apă și hrană, într-o zonă foarte rar străbătută de cineva.

Și totuși, azi, în această zi sfântă, un trecător a văzut scena și a sunat la 112, solicitând intervenția salvatorilor de la Detașamentul de pompieri Moreni care au desăvârșit ”minunea”.” transmite Eduard Țelea, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița.